La originea PepsiCo se află conceptul “Performanta cu scop”. Țelul nostru este să asigurăm atât performanță financiară la cel mai înalt nivel, cât și o valoare sustenabilă pentru acțiunile tuturor celor implicați. Noi credem că alegerile pe care le facem în relația cu clienții și consumatorii, protecția mediului sau selectarea cu integritate a partenerilor și investiția în angajați nu sunt doar moral valide, ci poziționează PepsiCo pe o traiectorie ascendentă pe termen lung.

Stiați că 80% din cantitatea cartofilor pentru producția chips-urilor Lay’s, preferatele românilor, provine de la fermieri autohtoni? Portofoliul PepsiCo include și alte snacks-uri emblematice, precum Star, Doritos sau Krax.


LodgeFarm013 low res
Stiați că Pepsi a fost prima băutură cola care a intrat pe piața din România? Încă din 1966, Pepsi devenise deja un reper in inimile românilor. Ulterior, după 1989, în România au început să apară și restul brandurilor de renume cum ar fi 7Up, Mirinda, Pepsi Twist, Pepsi Light, Pepsi Max, Mountain Dew, Gatorade și Evervess.


AXL_glass
Stiați ca, la inceputul anilor 90, PepsiCo a lansat in Romania, o piață dominată în proporție de 90% de băuturi carbonatate, Prigat - prima băutură răcoritoare necarbonatată?


prigat-web671
Back to top