Content Finder


Comunicate de presă | Global Reach
Comunicate de presă

UEFA & PEPSI® ANUNŢĂ IMAGINE DRAGONS PENTRU CEREMONIA DE DESCHIDERE A FINALEI UEFA CHAMPIONS LEAGUE PREZENTATĂ DE PEPSI

  09.05.2019

#FORTHELOVEOFIT (#DINPASIUNE)— UEFA și Pepsi® anunţă că trupa Imagine Dragons va cânta live la Ceremonia de Deschidere a Finalei UEFA Champions League 2019 prezentată de către Pepsi. Formaţia rock, care are în palmares un premiu Grammy și este cunoscută pentru hit-urile “Radioactive” și “Thunder”, va intra pe scenă înaintea debutului meciului pe Stadionul Metropolitano din Madrid, sâmbătă, 1 iunie 2019.

 Desemnat de Spotify cel mai difuzat grup în anul 2018 și având o bază de fani în toată lumea, Imagine Dragons vor zgudui stadionul cu energia și muzica lor specifice, creând o atmosferă electrică și antrenându-i pe fani înainte de începerea meciului.

Ajunsă la a patra ediție, ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League prezentată de Pepsi, combină lumea muzicii, a entertainment-ului și a sportului cu concerte explozive ale celor mai mari artiști din lume. După ce concertul de anul trecut al senzației pop Dua Lipa a depășit recordurile, mult-așteptata ceremonie de deschidere de anul acesta va aduce în scenă un nivel de producție nemaivăzut la o finală UEFA Champions League. Cu efecte pirotehnice uluitoare și alte efecte speciale, fanii vor asista la o performanță muzicală spectculoasă și captivantă.

“Suntem onorați să cântăm la ceremonia de deschidere a Finalei UEFA Champions League alături de Pepsi, pentru unii dintre cei mai pasionați fani ai sporturilor de pe planetă. Va fi un spectacol extraordinar în Madrid”, a declarat Dan Reynolds, solistul principal al formației Imagine Dragons.

Finala de anul acesta se va juca pe stadionul Metropolitano din Madrid, în data de 1 iunie (sâmbătă) și va fi transmisă în peste 200 de țări și teritorii din lume, în timp ce festivitatea de deschidere a finalei prezentată de Pepsi va avea loc cu doar 10 minute înaintea celui mai mare joc de fotbal ale acestui sezon între cluburile europene.

“Pentru un brand care are în spate o istorie legendară atât în muzică, cât și în fotbal, nu este nimic mai grandios pentru Pepsi decât ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League. Parteneriatul cu UEFA pentru a aduce spectacole live în finală este un mod epic de merge până la capăt cu pasiunile pe care noi și fanii noștri le iubim”, spune Natalia Filippociants, Vice-Președinte Marketing, Global Beverages, PepsiCo. “În fiecare an am ridicat ștacheta în ceea ce privește spectacolele live și energia adusă pe stadion cu câteva minute înaintea începerii meciului. Și posibilitatea de a aduce pe scenă, alături de noi, cea mai tare trupă rock a zilelor noastre—Imagine Dragons—pentru ceea ce în mod sigur va fi o finală electrizantă, reprezintă o adevărată celebrare a ceea în ce s-a transformat acest parteneriat și a ceea ce va deveni”.

Suntem foarte încântați să colaborăm cu Pepsi pentru ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League de anul acesta. Pentru al patrulea an consecutiv, această festivitate a reunit muzica, divertismentul și sportul într-o experiență epică pentru fani—iar Pepsi este partenerul perfect care ne ajută să realizăm acest lucru. Spectacolul de anul trecut marca Dua Lipa a fost un real succes, doborând recordurile și devenind cel mai vizionat conținut de social media al nostru. Știm că cei de la Imagine Dragons îi vor antrena pe fani într-o atmosferă electrizantă în cadrul ceremoniei, cu un spectacol rock pe care fanii fotbalului nu îl vor uita niciodată”, a declarat Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing, UEFA Events SA.

Alături de sponsorizarea continuă de către Pepsi a UEFA Champions League, brandul a lansat sloganul internațional și platforma “FOR THE LOVE OF IT™” (“DIN PASIUNE”), printr-o campanie ce îi are ca protagoniști pe Leo Messi and Mohamed Salah, aducând în centrul atenției dragostea brand-ului pentru fotbal și arătând cât de departe pot merge oamenii pentru gustul delicios Pepsi.

Mai mult decât atât, Pepsi îi va găzdui pe fani la Festivalul UEFA Champions League din Madrid, contribuind la creşterea entuziasmului acestora înainte de meci. Festivalul este deschis publicului și va cuprinde numeroase evenimente musicale împărțite pe parcursul a patru zile. Printre principalii artiști care vor urca pe scenă se numără grupul EDM Dimitri Vegas & Like Mike, vineri, 31 mai, precum și grupul pop internațional Now United, care interpretează noul jingle Pepsi de anul acesta și care va cânta sâmbătă, 1 iunie.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook  www.facebook.com/uefachampionsleague, precum și paginile oficiale de Facebook ale Pepsi din lume. Intră în discuții online folosind hashtag-ul #DINPASIUNE

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de peste un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 64 miliarde dolari venit net în 2018, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail anuale.

În centrul filosofiei PepsiCo stă viziunea noastră de a Fi Liderul Global în Alimente şi Băuturi Convenabile, Câştigând cu Scop. „Să Câştigăm cu Scop” reflectă ambiţia noastră de a câştiga sustenabil pe pieţele pe care activăm, având un scop în toate aspectele care ţin de business. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pepsico.com.