PepsiCo pune accentul pe livrarea unei creșteri sustenabile pe termen lung lăsând totodată o amprentă pozitivă asupra societății și mediului înconjurător – așa definim noi “Performanță cu Scop”. Focusul nostru include transformarea portofoliului și oferirea unor opțiuni mai sănătoase în timp cene propunem să modificăm sistemul produselor alimentare într-unul mai sustenabil și comunitățile într-unele mai prospere. Prin atingerea acestor obiective, credem că pavăm drumul spre creșterea viitoare a PepsiCo și spre ajutorarea altora să se dezvolte.“<<Perfomanță cu scop>> înseamnă exact ceea ce spune. Înseamnă obținerea rezultatelor în mod corect, într-un mod durabil. Înseamnă că ne ghidam după valorile noastre și că o facem într-un mod care ne alimentează perfomanța. Ne place să ne gândim ca aceasta este modalitatea prin care pregătim PepsiCo pentru viitor“. 
– Indra Nooyi, Presedinte si CEO PepsiCo.  Zonele de focus

Agenda 2025 este dedicată pentru a crește substanțial eforturile noastre de a îmbunătăți produsele pe care le vindem, de a proteja planeta și de a investi cu putere oamenii din toată lumea în dorința de a contribui la soluții la provocări comune. Explorează mai jos pentru a afla mai multe despre ariile noastre de interes: Produse, Planetă și Oameni.

Produse

Vom continua să rafinăm varietățile de produse alimentare și băuturi pentru a întâlni nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor noștri prin reducerea zahărului adăugat, a grăsimilor saturate și a cantității de sare. Prin dezvoltarea unui portofoliu mai vast de produse, vom ajunge la comunități și consumatori mai puțin valorificate.

Planetă

Vom reduce impactul asupra mediului înconjurător concomitent cu dezvoltarea businessului și cu calibrarea necesară pentru a întâmpina nevoile lumii aflate într-o continuă schimbare în materie de resurse naturale, produse alimentare și băuturi.

Oameni

Vom milita pentru respectarea drepturilor umane, pentru promovarea diversității și a implicării, precum și a stimulării nivelului de dezvoltarea socială și economică în comunități din lumea toată. 

Back to top